Σελίδες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Καλή φώτιση και αυτενέργεια

















O υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ξεκαθάρισε πως περιθώρια για δημοσιονομική χαλάρωση το 2013, δεν υπάρχουν, άρα προσθέτουμε καλόν θα είναι να μην ονειροβατούν, οι όποιοι αιθεροβάμονες, αφού:


«Το 2013 θα είναι ακόμη μία δύσκολη χρονιά, καθώς πρέπει να υλοποιήσουμε μέτρα ύψους 9,2 δισ. ευρώ. Όμως είμαστε στο σωστό δρόμο. Η Ελλάδα έχει κερδίσει πολύ δύσκολα την εμπιστοσύνη των εταίρων της. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω» ...


...«το 2013 είναι η χρονιά εμπέδωσης της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας μας» και πως «από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα δούμε τις πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης»


«Το 2014, εάν πάμε καλύτερα από τους στόχους του 2013 -πράγμα που είναι πολύ πιθανό- θα έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε το 70% της υπέρβασης για κοινωνικές παροχές, όμως στοχευμένες και σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Αγαπητοί φίλοι εμείς πιστεύουμε πως πρέπει να αυτενεργήσουμε και όλους αυτούς τους "κυρίους" που βρίσκουν βήμα και χώρο και εκφράζουν με αμετροέπεια  τις ανοησίες τους να τους εξοστρακίσουμε από τη χώρα μας όπως έπρατταν οι πρόγονοί μας.

Μέχρι τότε καλή ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.