Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αυτό δεν είναι Δήμος...

Με έναυσμα την επιλογή Αντιδημάρχων ξεκίνησε στο Δήμο Παλλήνης ένα γαϊτάνακι που σίγουρα δεν τιμά, αλλά και δεν βοηθά τον Δήμο μας. Παραμονές και εν αναμονή των ονομάτων κυριαρχούσε η συζήτηση των κερδισμένων και των χαμένων. Μετά την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση οι συζήτησεις στράφηκαν στο ποιος κέρδισε και ποιος έχασε!!!

Η επιλογή των νέων Αντιδημάρχων προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από δημότες, αιρετούς, γενικώς εμπλεκομένους, κριτές των πάντων και παρασκηνιοτραφείς περσόνες.

Ομολογουμένως ενδιαφέρουσες από κάθε άποψη, αλλά και αμφιλεγόμενες οι επιλογές του Δημάρχου. Ακούμε και διαβάζουμε για γραμμάτια που ξεπληρώνωνται, για ονόματα που ενώ ήταν φαβορί έμειναν στην "απ' έξω", για outsiders, για μυστικές συναντήσεις, για φανερές συναντήσεις, για μεταγραφές, διαγραφές, απογραφές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους. Η χαρά των blogs, των εντύπων και φυσικά των σπεκουλαδόρων ένθεν κακείθεν δηλαδή.

Μέσα στη γενικότερη αναμπουμπούλα βέβαια, βρήκαν το κατάλληλο έδαφος να βγουν στην επιφάνεια και οι παντός είδους πικραμένοι και να χύσουν τη χολή τους. Να πουν τον πόνο τους βρε αδερφέ!!! Έχει πάρει φωτιά το Facebook.

Τελικά ζούμε σε Δήμο, σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, σε στοιχηματζίδικο ή σε ποδοσφαιρικό σωματείο; Τελικά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται ή η μοναδική σκέψη στον εγκέφαλό τους είναι η επόμενη μέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.