Σελίδες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΥΡΑ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέσα στη νύχτα - "Ανθρωποθυσία" στην δόση...

Αυτό που συμβαίνει εδώ και τρία συναπτά έτη στον ιδιωτικό τομέα, και κανείς δεν αντέδρασε με τόση ένταση, ξεκίνησε δυστυχώς και στο δημόσιο τομέα. Όχι ότι δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, όμως πρόκειται για ανθρώπους και οικογένειες και όχι για αριθμούς.
Απολύθηκαν παραμονές Χριστουγέννων από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου 26 διοικητικοί υπάλληλοι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ). Το απόγευμα τους κοινοποιήθηκε η διαγραφή τους από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι απολύσεις ανακοινώθηκαν μετά την συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χορστ Ράιχενμπαχ κατά την οποία σίγουρα συζητήθηκε το θέμα.Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι στο δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΠΟΕ-ΟΤΑ. Τα τελευταία δέκα χρόνια όλοι οι υπάλληλοι στο δημόσιο προσλαμβάνονταν με σχέδη εργασίας ΙΔΑΧ.Συνολικά βάσει των απαιτήσεων της τρόϊκα θα απολυθούν 22.000 δημόσιοι υπάλληλοι, πέραν εκείνων που θα βγουν σε διαθεσιμότητα.
Πηγή: http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.