Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Θα με κάνετε Αντιδήμαρχο κύριε Δήμαρχε;

Οι έντονες διεργασίες σε όλους του Δήμους της χώρας ενόψει του ορισμού νέων Αντιδημάρχων θυμίζουν καζάνι που βράζει και "σούπα" που μαγειρεύεται αργά και βασανιστικά . Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να αποτελεί εξαίρεση και ο Δήμος Παλλήνης.
Οι πληροφορίες μιλάνε για "ισορροπίες", πιέσεις, παρασκήνια, ομάδες και όλα αυτά τα "απαραίτητα" συστατικά που συνθέτουν την πολιτική ζωή αυτού του τόπου. Τη σούπα.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε από πότε η ικανότητα ενός προσώπου στη διοίκηση μετριέται με τον αριθμό των σταυρών του στις εκλογές ή με το μέγεθος της "ομάδας" του μέσα στη δημοτική ομάδα.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι να δικαιωθούν οι επιλογές του Δημάρχου Παλλήνης κου Ζούτσου, αλλά των υπολοίπων Δημάρχων της Ελλάδας, και να μην είναι μόνο προϊόν διατήρησης "ισορροπιών" διότι η ιστορία έχει δείξει πως οποτεδήποτε το κριτήριο επιλογής ήταν η διατήρηση ισορροπιών καταλήξαμε σε ανισόρροπη διοίκηση. Και την ανισόρροπη διοίκηση καλούνται να πληρώσουν πάντα οι δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.