Σελίδες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΠΑΡΗΓΑ και λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Διαβάσαμε πως η αγαπητή συντρόφισσα γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του KKE Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε τo εξής:

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βγάζει ακόμα για μια φορά στην επιφάνεια την σαπίλα του πολιτικού συστήματος αλλά και την συνειδητή προσπάθεια να παραμένει σε ισχύ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Καμιά παραγραφή, να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, να υπάρχει τιμωρία μέσα κι έξω απο την Βουλή. Για το συνταγματικό κώλυμα που υπάρχει, δεν μπορεί να περιμένουμε πότε θα γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, δεν μπορεί να υπάρξει παραγραφή ούτε μιας μέρας. Με την έννοια αυτή, θεωρούμε οτι δεν αρκεί η διαδικασία τιμωρίας των σημερινών ενόχων. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, όταν κάτι βγαίνει στην δημοσιότητα, γιατί τα περισσότερα μένουν κρυφά, να υπάρχει άμεση και αποφασιστική αντίδραση και τιμωρία».

Αγαπητή Αλέκα θα έπρεπε να σκεφτείς να πράξεις κάτι πιο ριζοσπαστικό από το να επαναλαμβάνεις χρόνια τώρα τα ίδια λόγια σε ανάλογες περιπτώσεις. Μία πρότασή μας θα ήταν να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός πολιτικής, διότι κατά τα φαινόμενα εκεί έχεις αποτύχει οικτρά. Άλλη πρότασή μας θα ήταν να αποσύρεις το κόμμα από τη βουλή και να κυρήξεις πόλεμο στο Σύστημα που τόσο εσύ όσο και οι σύντροφοί σου ματαίως εκ των έσω πολεμάτε. Τέλος μία συμβουλή που πρέπει να σου δώσουμε είναι ότι το Πολίτευμά μας η ΚΥ-νοβουλευτική Δημοκρατία που χρόνια τώρα συμμετέχεις και υπηρετείς διαθέτει απίστευτα εργαλεία όχι για να τιμωρεί όσους εγκληματούν, άλλα για να ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ με ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ τέτοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.